Onze passie

Boschypaling is een klein ambachtelijk bedrijf dat zich bezig houdt met het roken en verwerken van Paling, Zalm en Makreel.

Passie, dat is het woord wat centraal staat bij de liefde die Marco van den Bosch heeft voor dit ambacht. Dagelijks wordt er op authentieke wijze heerlijke paling gerookt boven een knappend eikenvuurtje. Daarbij streeft Boschypaling naar de hoogste- en beste kwaliteit en dat proeft u!

Samen met zijn Partner runt Marco een winkel in de Rijnstraat in Katwijk aan den Rijn, hier bent u als particulier van harte welkom om onze producten te komen proeven!

Onlangs is ook onze rokerij geopend op het bedrijven terrein in ‘t Heen. 

Zelf proeven?
Bestel dan online of bezoek ons in onze winkel in Katwijk aan den Rijn.

Wat anderen over ons zeggen​

Wij kunnen natuurlijk zelf vertellen hoe geweldig wij onze producten vinden, maar veel liever laten wij onze klanten aan het woord. Zij zijn onze meesterproevers, zij zijn het waar wij het elke dag voor doen. 

Heeft u ook onze producten geproefd? Laat ons weten wat u ervan vindt of laat een beoordeling achter op onze Facebookpagina.

Jan Kloekke
Jan Kloekke
@jankloekke
Read More
Achttien augustus tijdens het historisch festival in Scheveningen een pondje paling gekocht voor mijn oude vader van 92. Hij is een kenner, grootgebracht met de ambachtelijke IJsselmeerpaling. Hij had nog nooit zoiets lekkers gegeten als de Boschypaling! Ik breng hierbij de complimenten over! Wat een mooi product!
Theo Schaap
Theo Schaap
Theo Schaap
Read More
De lekkerste paling die ik heb geproefd. Vakkundig gerookt.
Monic van Leeuwen
Monic van Leeuwen
@monicvanleeuwen
Read More
Heerlijk de paling maar ook de andere vis specialiteiten
Jaap van Klaveren
Jaap van Klaveren
@username
Read More
Altijd super gerookte paling, maar ook de gerookte zalm is van uiterst mooie kwaliteit. Voor mij de lekkerste!!
Aileen Weenen
Aileen Weenen
@aileenweenen
Read More
Prachtig om te zien hoe jongen mensen een mooi ambacht als visroken weten te verheffen tot een kunst. Leuk om te zien, maar nog lekkerder om te proeven. Wij hebben nog geen betere gerookte zalm, paling of makreel gevonden.
Previous
Next

Bezoek ons

Bezoek onze winkel in Katwijk. 

  • Rijnstraat 78A | 2223 EC Katwijk
  • info@boschypaling.nl
  • 071 203 50 65