boschypaling.nl

Veelgestelde vragen

Op onze website kunt u onze vacatures bekijken, u bent altijd welkom om een open sollicitatiemail te sturen.

Wilt u zelf de paling fileren dan kunt u het best de paling plat op een schoon bord leggen. Met een scherp mes snijdt u op het midden van de paling (de rugvin) de paling door. Trek het mes naar achter en snijdt tot het einde van de vin. Vervolgens snijdt u achter de kop de vis door zodat u de paling in twee delen scheidt. Schraap vervolgens met een eetlepel de filet uit de paling.

U kunt twee weken van te voren bestellen tot uiterlijk 23:59 uur dag voor afhalen.

Ja, als uw bestelling nog niet gereed gemaakt is kunnen wij uw bestelling nog wijzigen of annuleren. Neem daarvoor zo snel mogelijk telefonisch contact over op.

Nee, in de rokerij vindt alleen de productie plaats. U bent van harte welkom in onze winkel!

Het is mogelijk om uw bestelling te laten verzenden, dit gebeurt dan in een speciale box met koelelementen om de producten goed koud te houden. Wij verzenden alleen als PostNL ons kunnen verzekeren dat het pakket er de volgende dag is. Wilt u een bestelling laten verzenden? Mails ons!

U kunt contact opnemen met onze winkel, de dames kunnen dan antwoord geven of het deze dag mogelijk is om uw bestelling thuis te bezorgen. Wij bezorgen alleen in gemeente Katwijk ZH.

Nee, onze cadeaubonnen zijn alleen in de winkel te besteden.

Ja, dit is wel op bestelling. Neem hiervoor telefonisch contact op.