Over ons

Boschypaling is een klein ambachtelijk bedrijf dat zich bezig houdt met het roken en verwerken van Paling, Zalm en Makreel.

Passie, dat is het woord wat centraal staat bij de liefde die Marco van den Bosch heeft voor dit ambacht. Dagelijks wordt er op authentieke wijze heerlijke paling gerookt boven een knappend eikenvuurtje. Daarbij streeft Boschypaling naar de hoogste- en beste kwaliteit en dat proeft u!

Samen met zijn Partner runt Marco een winkel in de Rijnstraat in Katwijk aan den Rijn, hier bent u als particulier van harte welkom om onze producten te komen proeven!

Onze rokerij bevindt zich op het bedrijventerrein in ‘t Heen Katwijk, vanuit hier worden al onze klanten voorzien van vers gerookte producten.

Wij werken in onze rokerij volgens alle strenge hygiëne-eisen van de voedsel en waren autoriteit. Daardoor zijn wij gecertificeerd en bezitten wij bovendien een EG-nummer. Wat inhoudt dat wij aan iedereen onze paling mogen leveren, van particulier tot winkel maar ook van restaurant tot cateringbedrijf.