Verzenden

Bezorging binnen Nederland 

Met uitzondering van de Waddeneilanden

Al onze producten worden binnen Nederland bezorgd via PostNL. Per bestelling rekenen wij € 9,95 verzendkosten tot 10 kilogram als vergoeding voor de verzending en de verpakking.

Alle producten worden indien mogelijk vacuüm verpakt. Uw bestelling wordt altijd gekoeld geleverd, hiervoor zijn speciale diepgevroren koel elementen in het pakket geplaatst. Alles wordt bovendien in een polystyreen (piepschuim) doos verpakt waardoor het goed op temperatuur blijft, zelfs bij vertraging!

 

Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag, vervolgens is het aan PostNL wanneer uw pakket bezorgd wordt.

 

Bovenstaande leveringsvoorwaarden gelden voor de gerookte producten besteld voor 23.59 uur. Alle bestellingen die geplaatst worden, worden de dag van verzending klaargemaakt en verzonden. Gegarandeerd vers!

Houdbaarheid

Onze producten worden dagelijks vers uit eigen rokerij gerookt, de houdbaarheid is daarom perfect in orde.
-Filet en heel gerookte paling is minimaal 10 dagen houdbaar
-Verse ongerookte paling is 3 dagen houdbaar.
In de vriezer zijn al deze producten 300 dagen houdbaar.

Vertraging

Uit ervaring weten wij dat 97% van de pakketten de volgende werkdag geleverd worden maar helaas komt het soms toch voor dat uw pakket vertraagd is.
Zodra de pakketten zijn verzonden vanaf onze winkel hebben wij geen invloed meer op de bezorging, dit is dan volledig in handen van PostNL.
Wij willen u daarom vragen om pakketten tijdig te bestellen wanneer u deze voor een belangrijke gelegenheid nodig heeft. De houdbaarheid van de gerookte producten is lang, minimaal 10 dagen.
Verse ongerookte producten moeten na binnenkomst van het pakket wel direct worden bereid of ingevroren om te kunnen bewaren.

Track en Tracé

Vanuit PostNL wordt automatisch een e-mail verzonden wanneer het pakket in het sorteerproces zit. In deze e-mail staat een track en tracé code en het verwachte bezorgmoment.
Let op: de PostNL app kan hierbij foute informatie geven, klik daarom altijd op de track en tracé link voor de actuele leverinformatie.

 

Verzend voorwaarden

Onder de volgende voorwaarden verzenden wij:

  • Altijd gekoeld verzonden doormiddel van koelelementen en een tempex box. Hierdoor zijn onze producten minimaal 36 uur gegarandeerd gekoeld.

  • Verzenddagen: dinsdag en donderdag. Geen verzending mogelijk tussen 20 december en 2 januari.

  • Verzenden is op eigen risico van de klant, wij zijn niet aansprakelijk voor het te laat of niet aankomen van het pakket.

  • Wij verzenden NIET als de buiten tempratuur boven de 25 graden is om onze kwaliteit te waarborgen.